Crazy Town sai kenkää kiertueelta laulajan sekoilujen vuoksi – ”Seth tarvitsee kipeästi apua ongelmiinsa”

Seth Binzer on pitkään kamppaillut päihdeongelmien kanssa.
26.4.2023 14:49

Vuosituhannen taitteessa Butterfly-jättihitillä maailmanmaineeseen nousseen Crazy Town -yhtyeen laulaja Seth Binzer on pitkään kamppaillut päihdeongelmien kanssa. Viime viikolla laulajan vaikeudet eskaloituivat nyrkkitappeluun bänditoveri Bobby Reevesin kanssa, kun Binzer oli ensin jättänyt keikan välistä ja vaatinut kuitenkin sen jälkeen palkkiota Reevesiltä, joka oli Binzerin mukaan varastanut rahat. Reeves itse vakuutti myöhemmin Instagram-tarinoissa kaiken olevan kunnossa, mutta Binzer itse ei ole asiaa kommentoinut eikä bändi tai bändin edustajat ole antaneet virallisia tiedonantoja aiheesta.

Jo ennen nyrkkitappeluvälikohtausta Binzer, taiteilijanimeltään Shifty Shellshock, on käynnissä olevalla yhteiskiertueella (Hed) Planet Earthin kanssa ottanut useasti keikkapaikkojen työntekijöiden kanssa yhteen ja muun muassa paiskonut monitoreita alas lavalta. Nyt (Hed) Planet Earth onkin julkaissut some-kanavissaan videon, jossa yhtyeen laulaja Jared Gomes sanoo tiputtaneensa Crazy Townin pois kiertueelta, jotta Binzer voisi hakea apua.

”Me emme missään nimessä ole mitään pyhimyksiä ja olemme tehneet kaikenlaista typerää paskaa, enkä halua tuomita Crazy Townia tai Sethiä tai mitään sellaista. Mutta olemme aina pyrkineet toimittamaan yleisölle hyvän rock-show’n kaikesta huolimatta”, Gomes selittää.

”Seth tarvitsee kipeästi apua ongelmiinsa. Emme voi vain istua ja katsoa sivusta, kun hän taistelee demoniensa kanssa kuolemaan saakka. Hänen täytyy päästä pois tien päältä ja käsitellä asioita. Olette kaikki nähneet sen videon – jos kyse olisi vain yhdestä tappelusta bändin jäsenten välillä, menisin väliin neuvottelemaan ja jatkaisimme eteenpäin. Mutta tässä on kyse jostain paljon syvemmästä ja sotkuisemmasta. Se on surullista.”

”Pidän Sethiä ystävänä, mutta näin ei voi jatkua. Eikä (Hed) Planet Earth hyväksy tällaista paskaa tai sitä, mitä Crazy Town on tehnyt tai sanonut.”

Lisää luettavaa