Cypress Hill -räppäri sanoo Simpsonien vitsistä lähteneen idean toteutuvan oikeasti – ”Se on ehdottomasti työn alla”

"No niin, kuka tilasi Lontoon sinfoniaorkesterin?"

Kuten Soundissakin taannoin kerroimme, kävivät rap-ryhmä Cypress Hill ja Lontoon sinfoniaorkesteri viime keväänä mielenkiintoista viestinvaihtoa Twitterin välityksellä. Hommahan lähti liikkeelle siitä, kun Cypress Hill muisteli erästä animaatiosarja Simpsonien jaksoa, jossa Lollapalooza-fesivaaleilla esiintynyt yhtye menee pilvipäissään tilaamaan keikalleen Lontoon sinfoniaorkesterin. Molemmat osapuolet totesivat tuolloin hieman kieli poskella, että ehkä on aika saattaa kollaboraatio toteen.

No, nyt näyttää siltä, ettei se kieli ollutkaan niin poskessa kuin voisi luulla. Independent-lehdelle antamassaan haastattelussa räppäri B-Real nimittäin paljastaa, että yhteistyökuvio on kuin onkin oikeasti suunnitteilla, luultavasti jo joskus ensi vuonna!

– Joo, jotain on tarkoitus tehdä yhdessä, juuri nyt lähinnä mietimme milloin, missä ja mitä. Mutta se on ehdottomasti työn alla. En kuitenkaan halua paljastaa liikaa vielä tässä vaiheessa, B-Real toteaa.

– Tykkäämme sekoittaa pakkaa. Emme halua tehdä asioita, joita pidetään stereotyyppisinä. Koskaan ei tiedä, kenet me kutsumme mukaan lavalle kanssamme tai osaksi samaa kattausta. Mielestäni ihmiset pitävät siitä, että konsertissa on tuollaista vaihtelua, räppäri Sen Dog lisää.

Jäämme siis seuraamaan yhteistyön kehittymistä suurella mielenkiinnolla!