Dave Grohl paljasti viimein, kuka on se mysteerinen poptähti, joka vierailee Foo Fightersin tulevalla albumilla

Timberlaken Justinhan se on.

Jana Blomqvist

Nyt se sitten tuli. Musiikkimediassa on ihmetelty kesäkuusta asti Dave Grohlin BBC:n haastattelussa kertomaa kryptistä vihjettä, että Foo Fightersin tulevalla Concrete and Gold -albumilla kuullaan ”maailman suurinta poptähteä” laulamassa taustoja levyn raskaimpaan biisiin. Hype otti lisää kierroksia, kun kävi ilmi, että Paul McCartney on mukana levyllä – mutta edes hän ei ole Grohlin mainitsema poppari.

Nyt varmistui, että Grohl viittasi Foo Fightersin kanssa ystävystyneeseen Justin Timberlakeen. Asiasta kerrotaan Rolling Stonen haastattelussa.

Timberlaken osuus levyllä jää kyllä melko laihaksi: Grohl kertoo, että popstara hengaili bändin kanssa studion takapihalla ja pyysi yhtenä päivänä, voisiko hän laulaa jollain biisillä. Timberlake oli mukana ihan vain siltä pohjalta, että voisi kehua kavereilleen olleensa tällaisessakin projektissa mukana.

Lupa heltisi, ja Timberlake pääsi vetämään muutamat ”la la la” -stemmat yhteen kappaleeseen. ”Hän hallitsi homman täydellisesti. Siitä tyypistä tulee vielä jotain!” Grohl veisteli haastattelussa.

Concrete and Gold julkaistaan 15. syyskuuta. Sitten kuullaan, miten se lallatus Justinilta sujuu.