Dave Mustaine muistelee Metallica-potkujensa jälkeistä bussimatkaa kotiin – ”Perustan bändin, joka on enemmän metallia kuin Metallica”

Kitaravalmistaja Gibson on julkaissut trailerin huomenna ensi-iltansa saavasta Icons-sarjan jaksosta, jolla Megadeth-luotsi Dave Mustaine kertaa uraansa ja elämäänsä.

Nyt julkaistulla maistiaisella Mustaine muistelee New Yorkista Kaliforniaan tekemäänsä bussimatkaa Metallicasta saatujen potkujen jälkeen vuonna 1983.

”Kyyti kotiin New Yorkista oli pitkä. Tiesin sen olevan pitkä. Matka [New Yorkiin] oli ollut pitkä. Se reissu oli vaarallinen”, Mustaine sanoo viitaten kolariin, johon Metallica joutui Wyomingissa matkallaan tapaamaan Megaforce Recordsin pääjehu Jonny Zazulaa. ”Se oli paha rasti. Luulen, että Wyomingissa tapahtunut kolari teki minusta kaverin, jonka oli lähdettävä. En tiedä. Olin luultavasti tarkoitettu lähtemään jo sitä ennen, sillä, noh ensinnäkin tuo sana ’tarkoitettu’, ja siellä oli niin paljon lahjakkuutta ja persoonia meidän neljän välillä. En tiedä miten olisimme selviytyneet. Oli tarkoitettu, että jossain vaiheessa olisi edessä jonkinlainen räjähdys.”

”Tutkiskelin paljon sieluni syövereitä kotimatkallani”, mies jatkaa. ”Halusinko soittaa kitaraa? Halusinko jatkaa tätä? ’Mitä aion oikein tehdä? Nyt keksin. Perustan bändin, joka on enemmän metallia kuin Metallica.'”

Katso traileri alta.