David Bowieta juhlitaan näyttävästi tammikuussa sekä tähden syntymä- että kuolinpäivänä

David Bowie.

Consequence of Sound kertoo, että tämän vuoden alkumetreillä menehtyneen David Bowien muistoa juhlistetaan 8. ja 10. tammikuuta eli maestron syntymä- ja kuolinpäivinä. 8.1. järjestetään muistokonsertti Lontoon Brixton Academyssa ja 10.1. New Yorkin Terminal 5th -konserttitalossa.

New Yorkin -keikka on sikäli huomionarvoinen, että sillä esiintyvät Bowien lähimmät yhteistyökumppanit: Mike Garson, Adrian Belew, Earl Slick, Gail Ann Dorsey, Sterling Campbell ja muita. Nämä muusikot olivat mukana useilla Bowien kiertueilla aina vuoden 1973 Ziggy Stardust -rundista lähtien. Myöhemmin he esiintyivät muun muassa Diamond Dogs -kiertueella vuonna 1974 ja Isolar II -kiertueella vuonna 1978, ja useat heistä olivat mukana vielä vuoden 2013 The Next Day -albumilla.

Lontoon-keikan esiintyjät ovat vielä enimmäkseen hämärän peitossa, mutta ainakin sen verran tiedetään, että Bowien pitkäaikainen ystävä Gary Oldman on mukana. The Guardianin mukaan mukana on kaikkiaan jopa 70 muusikkoa ja artistia. Toivottavasti muukin maailma saa näistä esityksistä nähtäväksi jotain ainakin videopalvelujen välityksellä.