David Ellefson: Mikäli Dave Mustaine ei olisi ollut Metallicassa, Megadethiä ei olisi olemassakaan

Megadeth, Kuopio Rockcock 2017

Megadeth-basisti David Ellefson kumartaa syvään Metallican suuntaan tuoreessa The New And Improved Super Retro Throwback Reviews: The Audio Filesille myöntämässään haastattelussa.

Mieheltä kysyttiin jutustelun tuoksinassa muun muassa sitä, olisiko hän halukas soittamaan uusia Big Four (Metallican, Megadethin, Slayerin ja Anthraxin muodostama thrash metalin pyhä nelinäisyys) -konsertteja tulevaisuudessa.

– Metallica määrää näissä asioissa, joten olemme tietenkin iloisia että he ylipäänsä alunperin harkitsivat sitä, Ellefson toteaa kiitollisena. He ovat todella iso bändi ja olemme heistä genremme keskuudessa todella ylpeitä. He ovat siellä aivan huipulla U2:n ja The Rolling Stonesin kanssa, siis kaikkein suurimpien joukossa, ja on hienoa että thrash metal -bändi saavuttanut moisen aseman.

Mies lisää, että Megadeth on tietyssä mielessä koko olemassaolonsa velkaa Isolle M:lle.

– Metallica on saanut paljon kuraa niskaansa kaikista tekemistään muutoksista ja muista jutuista, mutta hei, se on silti Metallica ja he johtavat genreämme. Olen tietenkin iloinen siitäkin, että Dave [Mustaine] oli bändissä; muutoinhan meillä ei edes olisi Megadethiä. Olemme tavallaan siis kaikki Metallica-sukupuun oksia.

Voit kuunnella Ellefsonin haastattelun kokonaisuudessaan alta.