Definitely Mayben juhlavuosi vauhdissa − katso Making Of -dokumentti

19.3.2014 13:54

Välillä tuntuu, että 1990-luvusta ei ole kulunut paljoakaan aikaa. Tunne on väärä − kyllä siitä on. Monista vuonna 1994 julkaistuista merkkilevyistä julkaistaan 20th Anniversary Editioneita ja bändit lähtevät kiertueelle esittämään merkkiteoksiaan kokonaisuudessaan.

Brittipopin hulluina vuosina 1990-luvun puolivälissä megasuosioon nousseen Oasiksen kohdalla asia on ainakin vielä osittain toisin. Vuonna 2009 hajonneen yhtyeen debyyttialbumi Definitely Mayben julkaisun virallinen juhlapäivä on elokuussa, mutta levyn juhlapainos ekstraherkkuineen (jota Liam Gallagher markkinoi hänelle sopivalla tavalla) julkaistaan toukokuussa.

Aiemmin olemme saaneet kuulla, että bändi ei ole kokoamassa rivejään tehdäkseen juhlakiertueen, ei edes melkoisen rahapinon houkuttelemana.

Oli miten oli, netin syövereistä löytyy Definitely Mayben tekemisestä kertova tunnin mittainen dokumentti, jonka voit katsoa tämän tekstin alla.

Dokumentissa albumin tekemistä sun muuta kommentoivat silloinen Oasis-miehistö Gallagherin veljesten johdolla, yhtyeen manageri Alan McGee, The Stone Roses -basisti Mani ja monet muut.

Ja jos et ole vielä katsonut, kannattaa ehdottomasti katsoa myös seuraava video, jolla Noel Gallagher kommentoi Oasiksen musiikkivideoita sarkastiseen tyyliinsä. Hyviä nauruja!

Lisää luettavaa