Devin Townsendin Addictedista esimakua

Kanadalaisartisti Devin Townsend julkaisee Addicted-albuminsa marraskuun puolivälissä. Kyseessähän on toinen osa neljän levyn sarjasta, jonka tiimoilta "Kanadan hullu professori" Townsend esittelee osaamistaan erilaisen musiikin parissa.

Townsend kertoi jo aikaisemmin Soundille nyt ilmestyvästä levystä seuraavaa:

– Addicted on sellaista kesäisen hauskaa party-musiikkia. Korkeaoktaanista, energistä ja melodista – mutta tumman modernilla tavalla tuotettuna. Odotan jo innolla, miten ihmiset suhtautuvat tähän albumiin.

Luvassa on siis vielä kaksi muuta albumia. Ensimmäinen kiekko Ki ilmestyi jo aikaisemmin tänä vuonna.

– Kolmoslevy Deconstructionista tulee tämän kattauksen tuhti pääruoka. Levy sisältää erittäin rankkaa ja monimutkaista metallia. Materiaali tuo Strapping Young Ladin mieleen, mutta albumi on vielä hullumpi – ja samalla kontrolloidumpi. Deconstruction on soundtrack vakavalle hermoromahdukselle.

– Nelonen puolestaan… No, levy on vielä työstövaiheessa, mutta sen ideana on rauhoittua Deconstructionin purkauksen jälkeen. Sinne tulee ainakin ambient-henkistä jälkiruokamusiikkia.

Addictedin johtobiisi Bend It Like Bender! sekä Addictedin album teaser ovat nyt kuunneltavissa Townsendin MySpace-sivulla.