Disco Ensemble -kitaristi perusti levy-yhtiön – Ensimmäisenä julkaisuna Block Of Flatsin singlebiisi

20.9.2019 16:17

Viime vuoden lopussa uransa yhdeksän Tavastian-keikan putkeen paketoineen Disco Ensemble -yhtyeen kitaristi Jussi Ylikoski on pistänyt pystyyn uuden levy-yhtiön. Molar Musicin ensimmäinen julkaisu on Porvoossa vuonna 2013 perustetun Block Of Flats -yhtyeen single Future, jonka Ylikoski on myös tuottanut. Voit kuunnella kappaleen tuosta yläpuolelta.

”Biisien ja livekunnon lisäksi minut vakuutti bändin asenne ja tekemisen meininki. Näen bändin jätkissä paljon samaa kuin itsessäni ja Disco Ensemblessä 15 vuotta sitten. On ilo olla mukana rakentamassa tätä juttua”, Ylikoski kommentoi.

Maaliskuussa 2018 Soundin Tarkkailuluokallakin noteerattu Block Of Flats on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt soittamaan runsaasti keikkoja sekä Suomessa että ulkomailla. Takana on kolme kiertuetta Baltiassa, yksi Euroopan rundi sekä kymmeniä keikkoja ympäri kotimaata. Yhtyeen tavoitteena on kovalla työllä raivata tiensä kansallisen läpimurron seurauksena kansainvälisesti menestyväksi yhtyeeksi. Musiikillisia esikuvia ovat muun muassa Biffy Clyro, Nothing But Thieves ja Disco Ensemble.

”Onhan se jännittävää ja uutta, kun bändiin tulee periaatteessa viides jäsen tuottajan ominaisuudessa, ja mukana on levy-yhtiö. Jussin ja Molar Musicin kanssa hommat ovat lähteneet sujumaan enemmän kuin hyvin. Future -biisin kanssa Jussi sai bändistä puristettua ihan uusia juttuja ulos. Ollaan tosi tyytyväisiä lopputulokseen. Hyvä fiilis tästä yhteistyöstä”, kommentoi laulaja Jonne Nikkilä.

Yhtyeen voi nähdä lokakuun alussa Tampereella yhtenä Lost In Music -festivaalin esiintyjistä.

Lisää luettavaa