Disturbedin nokkamiehen tylyttämä fani äänessä: ”En mene enää koskaan rokkikeikalle”

Disturbed esiintyi viikko sitten Dallasissa House Of Bluesissa, kun laulaja David Draiman otti silmätikukseen erään tekstiviestiä kirjoittaneen fanin.

Yhtyeen palatessa lavalle encoren aikaan Draiman osoitti parvella eturivissä ollutta naista ja yltyi pitkään palopuheeseen, miten nainen on ”plärännyt puhelintaan koko keikan ajan” ja miten hänen käytöksensä on ”töykeää yhtyettä ja tosifaneja kohtaan”. Draiman myös kysyi naiselta: ”mitä niin tärkeää maailmassa tapahtuu juuri nyt, että sinun pitää tekstailla kesken show’n?”

Kyseinen fani – tai entinen fani tässä vaiheessa – Shannon Pardue ketoi Dallas Observerille, mikä oli keikkaa tärkeämpää:

– 14-vuotias tyttäreni oli juuri palannut kotiin keskellä rankkaa raemyrskyä. Kun yhtye poistui lavalta, aloin kirjoittaa tekstiviestiä hänelle. Kun bändi palasi lavalle, olin vielä kirjoittamassa viestiä ja silloin Draiman poimi minut yleisöstä ja konserttipaikan spottivalot kohdistettiin minuun, Pardue selittää.

Pardue yritti huutaa Draimanille, kenelle on viestittämässä, mutta hänen huutonsa ei kuulunut lavalle. Niinpä hän joutui kuuntelemaan hiljaa Draimanin saarnaa, samalla kun koko yleisö tuijotti häntä.

– Oletko ikinä nähnyt elokuvaa, jossa kiusaajat ympäröivät nörtin lapsen ja tekevät hänestä pilkkaa? Niin minulle kävi.

Pardue painotti, ettei ollut todellakaan lähetellyt tekstiviestejä koko keikan ajan, vaan ottanut puhelimella silloin tällöin kuvia, päivittänyt sosiaalista mediaa ja bailannut nyrkit ilmassa – aivan kuin kuka tahansa muu fani.

Pardue ja kovaksi Disturbed-faniksi tunnustautuva miehensä poistuivat, kun yhtye alkoi taas soittaa välikohtauksen jälkeen. Kotimatkalla hän vannoi miehelleen, ettei koskaan enää lähde rokkikeikalle.

– Oli minulla katse naulittuna heihin tai ei, olen silti läsnä ja kuulen kaiken. Hän ei olisi ylipäänsä lavalla ilman minua ja kaltaisiani lipun ostaneita, Pardue moittii Draimanin kiukuttelua.

– Hän on mahtava laulaja, mutta hänen asenteensa on pielessä. En aio koskaan enää mennä hänen keikalleen, eivätkä muuten mene ystävänikään.