Disturbed taisi saada kunnon kipinän The Sound Of Silence -lainansa menestyksestä – David Draiman valottaa yhtyeen ep-suunnitelmia

1.3.2017 20:09

Vuonna 1996 perustettu Disturbed sai uralleen aivan uutta potkua parin vuoden takaisella Simon & Garfunkel -lainallaan. The Sound of Silence -coverilla yhtye nimittäin saavutti korkeimman singlelistasijoituksensa koskaan ja kappale on myynyt useissa maissa jalometalliin oikeuttavia määriä. Onpahan bändi päässyt esittämään kappalettaan myös moniin tv-ohjelmiin.

Disturbedille epätavalliseen tyyliin Simon & Garfunkel -cover ei ollut kuitenkaan heviversio tunnetusta kappaleesta, vaan akustinen ja riisuttu tunnelmapala – mikä osaltaan selittääkin sen saamaa laajaa suosiota. Kenties tästä syystä yhtye uskaltautuu tulevalla ep-levyllään riisumaan omaa ilmaisuaan enemmänkin: David Draiman paljastaa Rock Antennen haastattelussa bändin nimittäin työstävän kokonaan akustista levyä, kunhan kiertuehommiltaan ehtivät.

– Suunnitelmana on pitää hieman vapaata, viettää aikaa perheiden kanssa ja hoitaa henkilökohtaisia juttuja. Sitten alamme tehdä akustista ep:tä, jollaisesta olemme haaveilleet jo pitkään, mutta jonka toteuttamiseen ei tähän mennessä ole vain löytynyt aikaa, Draiman kommentoi ja lisää yhtyeen suuntaavan todennäköisesti ensi vuonna takaisin studioon puolestaan uuden pitkäsoiton merkeissä.

Disturbed kiertää parhaillaan Eurooppaa Avenged Sevenfoldin kanssa ja saapuu myös Suomeen. Yhtyeet konsertoivat Helsingin Hartwall Areenalla tiistaina 7. maaliskuuta.

Lisää luettavaa