Donald Trump on Gene Simmonsin mukaan hyväksi poliittiselle järjestelmälle – ”Hän ei puhu potaskaa”

Yhdysvaltain presidentinvaalit jatkuvat kiihkeänä, ja koko maailma odottaa pelonsekaisin tuntein lopputulosta. Monet julkimot ovat tietysti myös jakaneet mielipiteitään ja ajatuksiaan vaaleista ja ehdokkaista.

Nyt onkin ollut Gene Simmonsin aika ottaa kantaa Rolling Stone -lehden haastattelussa aiheeseen.

– Trump on totuudenmukaisin poliittisen toimija, jonka olen ikinä nähnyt lavalla. Kukaan ei kirjoita hänen puheitaan valmiiksi. Hän on rehdisti oma itsensä mielipiteineen, eikä yritä miellyttää kaikkia. Hän ei tarvitse rahojasi eikä jauha paskaa, pidit siitä tai et, Simmons analysoi.

Simmons, joka äänesti viime vaaleissa Barack Obamaa, korostaa, ettei ole samaa mieltä Trumpin ajatusten kanssa, mutta pitää tätä tervetulleena muutoksen tuulena poliittisessa järjestelmässä.

– Ihmiset ovat kyllästyneet poliittiseen korrektiuteen. He haluavat jonkun, joka sanoo mitä oikeasti ajattelee. Kymmenet miljoonat ihmiset voivat kaikessa salassa pitää muureja rajalla hyvänä asiana, Simmons toteaa.

– Israelin ja heidän naapurimaansa välissä on muuri. Berliinissä oli muuri. Kiinassa oli muuri. Muurit itse asiassa toimivat tilanteesta riippuen. Mielenkiintoista on muuten, että paavi on todennut muurin olevan julma asia, mutta silti Vatikaanissa on muuri, pohtii Simmons.