Donald Trump saa varovaista tukea yllättävältä taholta rockmaailmasta

Se lienee käynyt tässä vaiheessa selväksi, etteivät rockmuusikot halua Donald Trumpia Yhdysvaltain presidentiksi. Muusikot aina Bruce Springsteenin, Bonon, Madonnan ja Neil Youngin kaltaisista jättiläisistä indie-osaston tähtiin haukkuvat republikaanien ehdokasta suorastaan kilpaa sosiaalisessa mediassa. Kuka tietää, vaikka Trumpin valinta tekisi hyvää populaarimusiikille? Sanoihan George W. Bushia aikanaan raivoisasti pilkannut Ministryn Al Jourgensenkin joskus, että paras inspiraatio tulee siitä, että on jotain, mitä vastaan kapinoida.

Kaikki eivät kuitenkaan pidä Trumpia aivan huonona vaihtoehtona. Viimeisimmäksi jonkinmoista tukea hurjatukkaiselle liikemiesehdokkaalle antaa Judas Priestin ex-laulajana parhaiten muistettu Tim ”Ripper” Owens. Asiasta uutisoi Metalsucks.

Owens ei suoranaisesti juhlinut Trumpia Yhdysvaltain suurena toivona, mutta näytti kuitenkin pitävän tätä Hillary Clintonia parempana vaihtoehtona. Laulaja puhui aiheesta Mexico Cityssä järjestetyssä pressitilaisuudessa.

”Kun Amerikka on siinä tilassa, missä se nyt on, kaikki etsivät jotain uutta ja erilaista. Jotakuta, joka ei pelkää puhua suutaan puhtaaksi. Vaikka Donald Trump on tollo, kenties hän on sellainen tollo, mitä Amerikka kaipaa, koska Hillary ei varmasti ole”, Owens sanoi median edustajille.

Owens lisäsi, ettei ole demokraatti eikä republikaani vaan jotain siltä väliltä. Clintonia hän ei voi kuvitella äänestävänsä, koska on liikemiehenä allerginen veroille. Sikälikin Trump taitaisi sopia hänelle aivan hyvin.

Owens lauloi Judas Priestissä vuosina 1996–2003. Hän on esiintynyt ja levyttänyt myös Yngwie Malmsteenin yhtyeessä, Iced Earthissa ja useissa muissa kokoonpanoissa.