Download kiinnitti Aerosmithin – Steven Tylerin kanssa

Englannin Donington Parkissa 11.-13. kesäkuuta juhlittava Download-festivaali on palkannut esiintyjäkaartiinsa Aerosmithin. Buukkaukseen tosin liittyy se ehto, että Aerosmith esiintyy festareilla "oikean" laulajansa Steven Tylerin johdolla. Aerosmithin ja Tylerin välithän ovat olleet vähintään epäselvät viimeisten kuukausien ajan. Kitaristi Joe Perry on toisinaan vakuuttanut Tylerin jatkavan yhtyeen keulilla, mutta solistin mahdollista korvaajaehdokastakin on haettu kissojen ja koirien kanssa.

Tylerin lausunto Downloadin suhteen ei anna kuitenkaan aihetta epäilyksille: "In the early days of Aerosmith, we were infected with the vibe coming out of the U.K. with The Yardbirds, The Pretty Things and The Rolling Stones and we wanted what they had bad. So baby, we’re coming home. Rock and roll can be pure sex and we can’t wait to Download…"

Downloadin esiintyjäkaarti on nimekäs, sillä mukana ovat myös toinen uusi kiinnitys Rage Against The Machine sekä aikaisemmin paljastetut nimet nimet AC/DC, Them Crooked Vultures, Motörhead, Megadeth, Deftones ja Stone Temple Pilots.

www.downloadfestival.co.uk