Dream Theater -fanit, nyt olisi huikeita uutisia: Mike Portnoy palaa kokoonpanoon, uusi levykin on luvassa

25.10.2023 17:35

No nythän iskettiin pöytään kovin reunion-uutinen hetkeen. Dream Theater tiedottaa nimittäin sosiaalisessa mediassa ex-rumpali Mike Portnoyn liittyneen takaisin remmiin. Yhtye on myös sulkeutumassa studioon työstämään järjestyksessään 16. studioalbumiaan. Kyse on ensimmäisestä Portnoyn Dream Theater -albumista sitten vuoden 2009 Black Clouds & Silver Liningsin.

”Ymmärrän Dream Theaterin päätöksen ottaa Mike Portnoyn takaisin”, Portnoyn yhtyeessä korvannut Mike Mangini kommentoi päivityksessä. ”Kuten alun perin sanottiin, minun tehtäväni ei ollut täyttää kaikkia Miken bändissä hallitsemia rooleja. Soitin vain rumpuja auttaakseni bändiä jatkamaan.”

Mangini kiittelee samassa yhteydessä vuolaasti faneja ja toivottaa yhtyeelle ja kaikille sen ympärillä työskenteleville hyvää jatkoa.

Kitaristi John Petrucci puolestaan ylistää Manginia ja toivottaa Portnoyn tervetulleeksi takaisin ruotuun. Laulaja James Labrie ja kosketinsoittaja Jordan Rudess ovat myös kommenteissaan samoilla linjoilla.

”Olen häkeltynyt onnesta palatessani kotiin ja yhdistäessäni voimani jälleen veljieni kanssa!” Portnoy hehkuttaa. ”Meidän välillämme on niin paljon yhteistä historiaa… niin paljon muistoja, niin paljon musiikkia… ajatella, että tämän matkan alusta tulee kuluneeksi 40 vuotta! Ajatus uuden musiikin luomisesta yhdessä on todella jännittävä enkä kerta kaikkiaan malta odottaa pääsyä tien päälle ja soittamaan uudelle fanisukupolvelle, jotka eivät ole nähneet tätä kokoonpanoa aiemmin… ei ole toista kodin veroista paikkaa!”

Alla yhtyeen päivitys.

Lisää luettavaa