Dream Theater -peli tulossa huhtikuussa

Turbo Tape Games ja progemetallin jättiläinen Dream Theater ovat lyöneet hynttyyt yhteen The Astonishing -nimeä kantavan pelin merkeissä. Peli perustuu yhtyeen tuoreimpaan samannimiseen konseptialbumiin ja päästää pelaajat sukeltamaan syvemmälle yhtyeen sillä luomaan dystopiseen maailmaan. Luvassa lienee siis eeppisiä yhteenottoja Ravenskill Rebel Militian ja Great Northern Empire of the Americansin välillä.

Huhtikuun aikana julkaistavan pelin tekijät lupailevat sen omaavan paitsi progressiivista tarinankerrontaa, myös taktisia pelielementtejä. Pohjana tulee toimimaan UHR: Warlords -pelistä tuttu, mutta tätä projektia varten jatkokehitelty pelimoottori. The Astonishingin on määrä tukea iOS-, Android-, PC- ja Mac-laitteita ja suunnitelmien mukaan kaksi ensimmäistä tehtävää olisivat pelattavissa ilmaiseksi. Pelin kerrotaan sisältävän myös moninpelimahdollisuuden.

Tammikuun 29. päivä julkaistu The Astonishing -tupla-albumi on puolestaan niittänyt mainetta musiikkirintamalla, pokaten muun muassa yhtyeen pitkän uran ensimmäisen ykkössijan Billboardin rock-listalla. Suomessakin levy ehti käväistä parhaimmillaan virallisen albumilistan kakkosena.