Dream Theaterista ja LTE:stä tuttu pianovelho Jordan Rudess saapuu Suomeen – Setissä kaikkea Bachista rockiin

Lipunmyynti soolokeikalle alkaa tänään.
15.2.2018 08:58

Progerocksuuruus Dream Theaterista ja DT:n jäseniä käsittäneestä Liquid Tension Experiment -yhtyeestä tuttu kosketinsoittaja ja synavelho Jordan Rudess saapuu harvinaiselle soolokeikalle Suomeen. From Bach to Rock -kiertue pysähtyy Vantaan Kulttuuritalo Martinuksessa perjantaina 6. huhtikuuta. Liput keikalle tulevat myyntiin tänään 15. helmikuuta Ticketmasterissa.

Maineikkaassa Juilliard Schoolissa musiikkia opiskellut Rudess valittiin vuonna 1994 Keyboard Magazinessa vuoden uudeksi kyvyksi ja 1997 Mike Portnoy pestasi miekkosen Liquid Tension Experimentiin yhdessä John Petruccin ja basistilegenda Tony Levinin kanssa. LTE:n kautta hän sai paikan myös Dream Theaterista, jossa Rudess edelleen vaikuttaa.

Dream Theaterin lisäksi Rudess on julkaissut lukuisia soololevyjä ja tehnyt yhteistyötä myös monien muiden huippuartistien kuten David Bowien, Steven Wilsonin, Neal Morsen ja Enrique Iglesiasin kanssa. Rudess on myös aina ollut äärimmäisen kiinnostunut teknologiasta ja hänellä on Wizdom Music –yrityksensä kautta sormensa pelissä myös tämän päivän musiikkisovellusbisneksessä.

From Bach to Rock – an Evening with Jordan Rudess (US)
Pe 6.4.2018
Kulttuuritalo Martinus
Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

Liput alkaen 59 euroa
Ennakot www.ticketmaster.fi
Kesto n. 2,5 tuntia, sisältäen väliajan

Lisää luettavaa