Edesmenneen Dusty Hillin talo on myynnissä – ZZ Top -basisti eleli varsin hulppeissa puitteissa

4.1.2024 12:44

Jos haluat hankkia harvinaisen komean kämpän, tässä olisi tarjolla yksi sellainen. Edesmenneen Dusty Hillin talo on nimittäin tullut myyntiin, ja myynti-ilmoituksen perusteella ZZ Top -basisti asusti kunnioitettavan komeassa lukaalissa. Mikäpä siinä, kun rehellisellä työllä on kerran rikastunut!

Texasin College Stationissa sijaitsevassa talossa on 540 neliömetriä pinta-alaa, ja tonttikin on varsin hulppea: sellaiset 32 hehtaaria. Kaikkea mahdollista löytyy järvinäköalasta ja uima-altaasta lähtien, ja talon erikoisuutena ovat voittopuolisesti lasiset seinät, jotka tarjoavat komeat näkymät joka suuntaan. Suuren tontin keskellä ei naapurien katseita tarvitse pelätä, joten mikäpä tuolla olisi maailmanmenoa ihmetellessä.

Taloon pääsee tutustumaan paremmin kiinteistönvälittäjän verkkosivujen välityksellä eli täältä näin. Aivan ilmaiseksi ei tämä kämppä kuitenkaan irtoa: hintapyyntö on tällä hetkellä sellaiset 3,995 miljoonaa dollaria eli noin 3,6 miljoonaa euroa. Dusty Hill poistui tästä maailmasta 28. heinäkuuta 2021 72-vuotiaana.

EDIT 5.1.: Dusty Hillin kuolinaika korjattu.

Lisää luettavaa