Edesmenneen Joey Jordisonin perhe julkaisi muistotilaisuutta varten kootun videon – ”Haavat ovat yhä tuoreita, sydämemme murtuneet ja tuska jatkuvasti läsnä”

Jordison menehtyi 26.7.2021 46-vuotiaana.
27.7.2022 12:57

Slipknot-yhtyeen perustajajäseniin kuulunut, urallaan myös muun muassa Murderdollsissa, Vimicissä ja Sinsaenumissa vaikuttanut Joey Jordison menehtyi 26. heinäkuuta 2021. Jordisonin kuoleman vuosipäivänä tämän läheiset laittoivat rumpalin muistotilaisuutta varten kootun tribuuttivideon julkisesti katseltavaksi. Koskettavaa videota siivittävät Jordisonin suosikkikappaleet, kuten Led Zeppelinin In My Time Of Dying, jonka Jordison nimesi kappaleeksi, jonka halusi soitettavan hautajaisissaan.

”Tämä on todella vaikeaa. Tänään on kulunut vuosi siitä, kun Joey jätti meidät”, videon saatteena julkaistussa kirjeessä todetaan.

”Hänen menettämisestä syntyneet haavat ovat yhä tuoreita, sydämemme murtuneet ja tuska jatkuvasti läsnä. Kannamme näitä arpia ikuisesti.”

”Joeyn perhe on päättänyt jakaa videon, joka tehtiin hänen muistotilaisuuteensa. Se näyttää hänet paitsi mahtavana muusikkona myös sinä uskomattomana ihmisenä, joka hän oli meille. Haluamme jakaa videon niiden kanssa, jotka merkitsivät Joeylle eniten: hänen faniensa.”

Lisää luettavaa