Entinen Slipknot-rumpali Joey Jordison, 46, on kuollut

28.7.2021 00:11

Slipknotin entinen rumpali Joey Jordison on menehtynyt 46-vuotiaana. Jordisonin perhe tiedottaa suru-uutisesta julkaisemassaan lausunnossa.

Jordison kuoli nukkuessaan maanantaina 26. heinäkuuta.

”Sydämemme ovat murtuneet joutuessamme kertomaan tunnetun rumpalin, muusikon ja artistin Joey Jordisonin menehtyneen rauhallisesti nukkuessaan heinäkuun 26. 2021”, lausunnossa kirjoitetaan. ”Hän oli 46-vuotias. Joeyn kuolema on jättänyt meidät tyhjin sydämin ja tuntemaan sanoinkuvaamatonta surua. Joeyn tunteneet tiesivät hänen nopeat hoksottimensa, hellän luonteensa, jättimäisen sydämensä ja hänen rakkautensa perhettään ja musiikkia kohtaan. Joeyn perhe pyytää, että ystävät, fanit ja mediat kunnioittavat yksityisyyttämme tänä uskomattoman vaikeana aikana. Perhe järjestää yksityisen muistotilaisuuden ja pyytää mediaa ja yleisöä kunnioittamaan toiveitaan.”

Nathan Jonas Jordison syntyi huhtikuun 26. 1975 Des Moinesissa, Iowassa ja alkoi soittaa rumpuja 8-vuotiaana. Hän oli perustamassa Slipknotia (joka vielä tuossa vaiheessa toimi The Pale Ones -nimellä) vuonna 1995 Shawn Crahanin ja Paul Grayn kanssa. Jordisonin ja yhtyeen tiet erosivat vuonna 2013. Tämän jälkeen Jordison jatkoi kitaran soittamista pitkäaikaisessa sivuprojektissaan Murderdollsissa ja perusti suhteellisen lyhytikäisiksi jääneet Scar the Martyrin sekä Vimicin. Ennen kuolemaansa hän vaikutti death metal -yhtye Sinsaenumissa.

Lisää luettavaa