Egotrippi aloittaa uuden rumpalin sisäänajon

20.2.2014 10:55

Viime syksynä 20-vuotisjuhlakiertueen tehnyt suomirockyhtye Egotrippi jatkaa keikkailua keväällä ja kesällä. Kevään kiertueella nähdään uusiutunut bändi, sillä rumpujen taakse istuu ensimmäistä kertaa uusi rumpali Risto Niinikoski.

Egotrippi on viettänyt talvella aikaa treenikämpällä harjoitellen sekä kirjoittaen uutta materiaalia. Tammikuussa yhtye äänitti uusia kappaleita seuraavalle levylleen Hollolan Petrax-studiolla.

Kitaristi-laulaja Knipi odottaa keikkoja innolla.

− On innostavaa, mutta samalla jännittävää lähteä keikoille uuden jäsenen kanssa. Olemme harjoitelleet ahkerasti ja palaset ovat tuntuneet loksahtavan kohdalleen enemmän kuin hyvin. Olen varma, että olemme keväällä ja kesällä elämämme vedossa.

− Kevään keikoilla aiomme soittaa tunnetuimpien kappaleidemme lisäksi monia sellaisia biisejä, joita viime syksynä syystä tai toisesta jäi soittamatta. Myös muutamia uusia kappaleita on tarkoitus kokeilla ensimmäistä kertaa livenä, Knipi jatkaa.

Uusi Egotrippi-rumpali Risto Niinikoski kertoo jännittävänsä jo nyt tulevia keikkoja.

− On minulle suuri ilo ja kunnia saada soittaa orkesterissa, jota olen fanittanut jo teini-ikäisestä asti. Vaikka sitä on tullut jo monessa liemessä kiehuttua, niin nyt ollaan taas uusien ja erilaisten haasteiden äärellä. Odotan innolla tulevia keikkoja. Jännittää jo nyt ihan hulluna!

Egotrippi julkaisi viime syksynä 20-vuotisjuhlansa kunniaksi albumin Pilvien alla, maan päällä. Lue Soundin arvio levystä täällä. Albumilta löytyy yhtyeen versiot bändin laulusolistien Knipin ja Mikin muille artisteille säveltämistä biiseistä.

Egotripin kevään kiertueen keikkapaikat ja -päivämäärät löytyvät täältä.

(Kuva: Harri Huuhtanen)

Lisää luettavaa