Eikös tätä osastoa pitäisi olla lähinnä black metal -bändeillä? Stranger Thingsin lapsinäyttelijä esiintyy kuumottavalla musiikkivideolla

Teksti: Mirko Siikaluoma

Netflixin ilmiömäiseen suosioon noussut Stranger Things -sarja koetteli monen hermoja tänä kesänä. Sarjan faneille tutuksi tulivat sarjan mainiot lapsinäyttelijät, joista ehkä merkittävimmässä roolissa oli Noah Schnappin esittämä Will Byers.

Nyt Noah Schnapp tähdittää yhdysvaltalaisen Panic! At The Disco -yhtyeen musiikkivideota – joko sarjan saavuttaman suosion johdattelemana tai aivan puhtaasti sattumalta.

Panic! At The Disco tuli uransa alkuaikoina tunnetuksi barokkipop-henkisellä emorockillaan. Sittemmin alkuperäisestä kokoonpanosta on jäljellä vain laulaja Brendon Urie, ja yhtyeen musiikkityyli on muuttunut elektronisempaan ja tuotetumpaan suuntaan. Yhtyeen uusin albumi Death of a Bachelor ei saanut osakseen ylisanoja Soundissa 3/2016.

LA Devotee -biisiin tehdyllä videolla Schnappin esittämä lapsi on joutunut uhriksi vähintäänkin hämmentävään satanistiseen rituaaliin. Musiikkivideon visuaaliseen antiin sopisi taustamusiikiksi myös norjalainen black metal. Outoja kuvioita pellolla, pääkalloja, piruja seinillä sekä epäilyttäviä hahmoja kaavuissa – niistä on viihdyttävät musiikkivideot tehty!