”Eilen pikkusiskoni nukkui pois” – perhe kommentoi Shawn Crahanin tyttären kuolemaa

Shawn Crahan vuonna 2013.
AOP

Musiikkimaailma tyrmistyi eilen äkkiarvaamatta ilmaantuneista suru-uutisista. Slipknotin sosiaalisen median kanavissa ilmoitettiin, että yhtyeen perkussionistin ja johtohahmon Shawn Crahanin tytär Gabrielle on kuollut vain 22-vuotiaana. Gabrielle oli Crahanin nelilapsisen perheen kuopus.

Shawn Crahan kommentoi uutista jo tuoreeltaan omissa kanavissaan. ”Perheeni ja minä pyydämme, että yksityisyyttämme kunnioitetaan surun keskellä”, murtunut muusikko kirjoitti. Nyt myös muut perheenjäsenet ovat julkaisseet ajatuksiaan aiheesta, ja asianosaisten päivityksistä uutisoi muun muassa Blabbermouth.

”Tämä on vaikein päivä koskaan. Olen hämmentynyt, olen vihainen, olen surullinen ja siis yksinkertaisesti surullinen, todella surullinen. Gabri, kaipaan sinua niin paljon. Kaipaan sinua enemmän kuin mitään. Olimme parhaat ystävät. Meillä oli hyvä side, ja nyt et ole täällä enää. Rakastan sinua, Gabri, ja tiedän sinun tietävän sen”, Shawnin poika Simon Crahan kirjoittaa omilla sivuillaan.

”Eilen pikkusiskoni Gabrielle nukkui pois. Olen shokissa enkä tiedä lainkaan, miten käsitellä näitä tunteita, mitä käyn läpi. Saan lohtua perheestäni, ystävistäni ja kissoistani”, kirjoittaa puolestaan Alexandria Crahan.

Alexandria myös kommentoi internetissä vääjäämättä leviäviä spekulaatioita kuolinsyystä. Hän kehottaa tiukkasanaisesti jättämään arvailut sikseen, kun patologikaan ei ole vielä saanut työtään loppuun.

”Ruumiinavausta ei ole vielä tehty. Meillä ei ole teille vastauksia. Pohtikaa mitä pohditte, mutta älkää helvetti kysykö minulta mitään tai supise muiden kanssa internetissä aivan kuin kukaan teistä oikeasti tuntisi perhettäni”, Alexandria kirjoittaa.