Eipä tiennyt pyörätuolimies, mihin vielä pääsisi, kun lähti Foo Fightersin keikalle

Dave Grohl iski jälleen. Foo Fightersin väsymätön johtohahmo on nauttinut jo iät ja ajat mainetta rockin mukavimpana miehenä, ja mies näkee paljon vaivaa ylläpitääksee tätä imagoa. Tästä saatiin osoitus viimeksi muutama päivä sitten Unkarin Sziget-festareilla. Aiheesta uutisoi Metal Hammer.

Tapahtumaan oli ilmaantunut eräs katsoja pyörätuolin kanssa, ja sen sijaan, että mies olisi tyytynyt seuraamaan keikkaa liikuntarajoitteisille suunnatuista tiloista käsin, kaveri oli muun yleisömeren seassa. Onneksi muut katsojat olivat niin ystävällisiä, että nostivat miehen pyörätuoleineen yleisön päiden yläpuolelle – ja näin veijari osui Grohlin silmiin.

”Antakaa aplodit tuolle tyypille pyörätuolissa. Hän on show’n todellinen tähti”, Grohl intoili ja kutsui tyypin saman tien lavalle seuraamaan keikkaa vähän turvallisemmassa ympäristössä.

Niinpä pyörätuolimies kiikutettiin lavalle, ja mies katsoi loput keikasta lavalta käsin. Ei hullumpaa! Eikä veijari ollut edes ainoa yleisön edustaja, joka pääsi lavalle, vaan Grohl pyysi mukaan myös erään naiskatsojan puhaltelemaan saippuakuplia. Koska miksi ei.

Tilanteesta voi katsoa yleisöstä käsin kuvattua videota alapuolelta. Asiallista menoa, taas kerran.