Elonkerjuu vihaa vihata ja rakastaa rakastaa – uudella videolla kurkataan keikkabussin ja takahuoneen rientoihin

15.9.2023 11:43

Elonkerjuu esittelee uutta tuotantoa. Uusi single on nimeltään Vihaan vihata ja rakastan rakastaa, ja kuten nimi antaa ymmärtää, kappaleessa tuodaan oleellista asiaa kaikenlaisten synkkien asioiden täyttämään nykypäivään. Katso biisiin tehty video ylempää.

”Se on vapauttava tunne kun tulee se hetki että päästät irti. Päästät irti vanhasta, suuntaat ajatuksesi täysin uuteen. Olet vapaa kaunasta, surusta ja vihasta. Rakastat rakastaa, vihaat vihata”, Osku Ketola, Lenni Paarma, Simo Ralli ja Antero Naali kertovat tiedotteessa ja jatkaa:

”Musiikkivideolla näkyy tyypillinen Suomen festarikesä, välillä sataa ja välillä paistaa. Parasta oli kuitenkin jälleen ihmisten kohtaaminen ja keikoilla oli todella hyvä meininki. Video on kuvattu Lapuan Vanhan Paukun-festivaalilla. Festivaali järjestetään alueella jossa sijaitsi vanha patruunatehdas.”

Elonkerjuun tulevista keikoista tiedotetaan oletettavasti yhtyeen Facebook-sivulla. Bändin edellinen single Pieni pala maailmassa paikallaan julkaistiin viime vuonna.

Lisää luettavaa