Eminemillä on pieni muna, ilmoitettiin Mariah Careyn Twitter-tilillä – laulajatar joutui hakkerien maalitauluksi

MediaPunch / BACKGRID / AOP

Menen perhana päiväunille, ja heti jotain tällaista tapahtuu?” Mariah Carey tuskaili Twitterissä vuoden aluksi. NME uutisoi, että Careyn Twitter-tili hakkeroitiin uudenvuodenaattona, ja kanavalla ehdittiin julkaista pitkä rivi alatyylisiä viestejä ennen kuin asiaan reagoitiin. Viestit on nyttemmin poistettu.

Careylla on pitkälle yli 20 miljoonaa seuraajaa Twitterissä, joten aika moni sosiaalisen median kuluttaja sai hieraista silmiään, kun tavallisesti pulkkamäkikuvia ja kiitosviestejä julkaisevalle kanavalle ilmaantui ”Merry Christmas You Dumb Ass N***as!!” -tyylisiä heittoja. Olisivat nyt edes julkaisseet jotain kekseliästä moisen sössötyksen sijaan.

Hakkereiden viesteissä muistettiin myös Eminemiä: ”Eminem has a little penis”, yhdessä viestissä todettiin seuraajakunnan suureksi ihmetykseksi. Eminem ja Carey ovat nahistelleet keskenään sanoitusten ja musiikkivideoiden välityksellä jo pitkän aikaa, kun Eminem on väittänyt kaksikon seurustelleen lyhyen aikaa ja Carey on vastaavasti kieltänyt asian. Eminem on lyriikoissaan esimerkiksi vihjaillut omistavansa vielä joitain arkaluontoisia kuvia laulajattaresta, ja Careyn pakkomielteisestä ihailijasta kertovan Obsessed-kappaleen (2009) on tulkittu olevan osoitettu suurisuiselle räppärille.