”En enää koskaan juttele tai esiinny heidän kanssaan” – Fear Factory -leirissä välit pahemman kerran pakkasen puolella

Fear Factory -solisti Burton C. Bell ja yhtyeen entiset jäsenet Raymond Herrera ja Christian Olde Wolbers ovat vääntäneet peistä yhtyeen nimen käyttöoikeuksista jo vuosien ajan. Asian käsittely oikeudessa on aiheuttanut muun muassa sen, että väitetysti jo valmiin Bellin ja kitaristi Dino Cazaresin työstämän uuden Fear Factory -albumin julkaisukin on viivästynyt.

Cazares tuuletti tuntojaan tilanteen suhteen Twitterissä. Miehen sanainen arkku aukesi, kun fani vastasi muusikon instrumenttiaapeleita käsittelevään viserrykseen.

”Toivon että jonakin päivänä te neljä voitte istua alas ja jatkaa mahtavaa työtä jota teitte kymmenen vuotta sitten”, Mike Da Cappie -niminen fani kirjoitti. ”En halua ottaa mitään pois Mechanizelta ja [The] Industrialistilta ja Genexuskselta, ne ovat mahtavia! Demanufacture on kuitenkin yksi suurimmista suosikeistani kautta aikojen.”

Herrera ja Wolbers poistuivat orkesterin vahvuudesta Cazaresin palattua kuuden vuoden tauon jälkeen ruotuun vuonna 2008, jonka jälkeen tämä ja Bell julkaisivat Mechanizen Fear Factoryn lipun alla kaksi vuotta myöhemmin.

”Hei @mikedacabbie ja kaikki joita aihe kiinnostaa… Tämä on livennyt lakitupien ulkopuolelle, ja ihmisten elämät ja urat ovat menneet pilalle”, Cazares vastasi. ”En enää koskaan juttele tai esiinny heidän kanssaan.”

Mies selvitteli tilannetta vielä hieman lisää Saturday Night Lockdownille.

”Tällä hetkellä – viimeisen kolmen vuoden ajan Fear Factory on valitettavasti hukutettu oikeusjuttuihin, ja se on estänyt bändiä tekemästä mitään kolmeen vuoteen.”

Mies kuitenkin lisää suhtautuvansa tulevaisuuteen positiivisesti ja toivoo pattitilanteen vielä purkautuvan.