”En toivo hänelle mitään muuta kuin mahdollisimman paljon pahaa” – Limp Bizkit -kitaristi ei vaikuttaisi pahemmin Staind-nokkamiehestä perustavan

Wes Borland ei turhia kainostele Staind-laulaja Aaron Lewisistä puhuessaan.

Limp Bizkitin kitaristina tunnettu Wes Borland ei vaikuttaisi lukeutuvan Staind-solisti Aaron Lewisin suurempiin faneihin. Näin voisi ainakin äkkiseltään päätellä miehen hiljattain Talk Toomey Podcastille myöntämästä haastattelusta, jonka litteroinnista vastaa Metal Sucks.

”Törmäsin sattumalta Aaron Lewisiin lentokentällä kun olin palaamassa… olin juuri vieraillut vanhempieni luona Jacksonvillessä ja olin lentämässä L.A:han”, Borland aloittaa muistelunsa äskettäisestä kohtaamisestaan Lewisin kanssa. ”Hän oli että: ’Mihin olet matkalla?’ En siis ollut nähnyt häntä pitkään aikaan. Hän siis kysyi: ’Mihin olet menossa’ ja minä vastaan: ’Olen menossa kotiin’. Hän ihmettelee: ’Kotiin?’ Sanoin että jep, kävin juuri vanhemmillani ja olen palaamassa kotiin Los Angelesiin’. Lisättäköön pöytäkirjoihin, että olen asunut Losissa pidempään kuin missään muussa kaupungissa elämäni aikana. Aaron katsoo minua, nostaa nokkansa ja tuhahtaa: ’Jäbä, muista mistä olet kotoisin, Florida on kotisi, ei L.A.'”

”Olin heti, että: ’Haistappa kaveri paska.’ En ole puhunut hänelle sen koommin. Se kaveri on varsinainen munapää. Niin täynnä itseään, enkä toivo hänelle mitään muuta kuin mahdollisimman paljon pahaa. Amen. En voinut uskoa sitä julkeutta ja prameilua — erityisesti sellaiselta, joka näyttelee nykyään maalaispoikaa vaikka on lähtöisin Illinoisista. Ällöttävä tyyppi. Ei kiitos.

”—— En halua lingota paskaa muiden päälle, mutta minulla ei ole ongelmia puhua paskaa hänestä. Hän on karmea tyyppi.”