Enää viikko Guns N’ Rosesin Tallinnan-keikkaan! – Tässä infoa settilistasta sekä konsertin järjestelyistä

Welcome to the Laululava, baby!
9.7.2018 10:01

Guns N’ Roses konsertoi maanantaina 16. heinäkuuta Tallinnan Laululavalla. Jättikeikka vetää puoleensa runsaasti rockyleisöä ja Suomestakin liikekannalla on Live Nationin mukaan yli 13 000 fania. Paikalle suositellaankin tulemaan ajoissa, mikäli haluaa välttyä lippu- ja turvatarkastuspisteillä pahimmilta ruuhkilta.

Laululavan Mere-, Oru- ja Lasnamäe-portit aukeavat maanantaina kello 16 ja portit ovat auki koko tapahtuman ajan, mutta konserttialueelle pääsee lipulla sisään vain kerran. Arvioidun aikataulun mukaan ensimmäinen lämmittely-yhtye The Dead Daisies aloittaa kello 18:30 ja Volbeat jello 19:20. Axl, Slash, Duff ja kumppanit nousevat lavalle noin kello 20:30 ja konsertti päättyy viimeistään kello 24 mennessä. Ravintolat ja myyntipisteet ovat avoinna koko konserttialueen aukiolon ajan.

Kattava tietopaketti käytännön järjestelyistä kuten konserttiin saapumiseen, lippuihin ja liikennejärjestelyihin liittyen löytyy täältä. Konserttialueen kartta löytyy puolestaan täältä. Facebook-tapahtumasivulle pääset puolestaan tästä.

Entä millaisella settilistalla Guns N’ Roses on Not In This Lifetime -kiertueensa kuluvalla osuudella sitten liikkeellä? No, pääpiirteittäin hyvin samankaltaisella kuin vuosi sitten Hämeenlinnassa, mutta pienin muutoksin: Settiin on muun muassa lisätty Appetite For Destruction -debyyttilevyn juhlajulkaisun tiimoilta 80-luvun keikkavakio Shadow Of Your Love sekä Slashin ja Duffin Velvet Revolver -yhtyeen hittikappale Slither.

Muuten mennäänkin tutulla kaavalla It’s So Easysta Chinese Democracyn, Welcome To The Junglen, You Could Be Minen ja Sweet Child O’ Minen kautta Paradise Cityyn megaballadeja (Estranged, November Rain, This I Love) ja muita covereita (Live And Let Die, The Seeker) unohtamatta. Luvassa on siis tuhti, reilu parituntinen paketti, jonka luulisi tyydyttävän fanin kuin fanin. Laululavalla nähdään!

Soundi on tapahtuman yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa