Ensimmäinen traileri uudesta Whitney Houston -dokumentista julkaistu – Kyseessä ensimmäinen perikunnan virallisesti hyväksymä elokuva

Dokumentin on ohjannut Oscar-palkittu Kevin MacDonald.
30.4.2018 13:23

Helmikuun 9. päivä 2012 menehtyneestä Whitney Houstonista julkaistaan kesällä uusi dokumenttielokuva, jonka on ohjannut Bob Marleysta kertoneen Marley-filmin ohjaaja Kevin MacDonald. Whitney-elokuvan ensimmäinen traileri on julkaistu ja voit katsoa sen tuosta yläpuolelta.

Houstonista on aiemminkin tehty ja julkaistu dokumentteja, mutta Whitney on ensimmäinen, joka on saanut edesmenneen laulajasuuruuden perikunnan virallisen hyväksynnän. Elokuva sisältää ennen julkaisematonta arkistomateriaalia, Houstonin sukulaisten haastatteluja sekä aiemmin julkaisemattomia kappaleita.

Elokuva on esitetty ensimmäisen kerran viime vuonna New Yorkin Tribeca-filmifestivaaleilla. Viralliseen teatterilevitykseen se saapuu 6. heinäkuuta ainakin Amerikassa ja Isossa-Britanniassa. Tätä kirjoittaessa ei ole tietoa, nähdäänkö dokumenttia valkokankaalla myös Suomessa, mutta ainakin Tanskassa elokuva on ensi-illassa 30. elokuuta.

Lisää luettavaa