Ensin Weezer coveroi Totoa innokkaan fanin kampanjan seurauksena, nyt Toto coveroi luonnollisesti Weezeriä

"Olemme sen heille velkaa."

Eipä tainnut innokas Weezer-fani tietää, millaisen dominoefektin tämä saa aikaan pistäessään pystyyn kampanjan, jossa tämä vaati lempiyhtyeensä coveroivan Toton Africa-kappaleen. Huumorintajustaan ja erikoisista tempauksistaan tunnettu yhtye nimittäin pisti tuumasta toimeen ja meni oikeasti tekemään oman versionsa tästä ikonisesta biisistä:

Saaga saa nyt jatkoa, sillä Toton Steve Lukather ja Steve Porcaro paljastivat KROQ-radion haastattelussa yhtyeen päättäneen nostaa Rivers Cuomolle ja kumppaneille hattua tekemällä oman versionsa Weezerin Hash Pipe -hitistä. Cover-versio julkaistaan virallisesti perjantaina 10. elokuuta.

”Olimme juuri tulleet takaisin kiertueelta ja olin kotistudiossani, kun näin tämän koko hässäkän. He ovat coveroineet Rosannan ja nyt African. Lähetin Lukelle sähköpostia: ’Hei, olemme sen heille velkaa. Valitaan biisi ja lähetetään se heille'” Porcaro selittää.

”Harkitsin hetken, josko olisimme tehneet Beverly Hillsistä jonkun African tyylisen version, mutta halusimme lopulta tehdä jotain erilaista, jotain enemmän rock ’n’ rollia. Halusin näyttää, miten hyvä rokkibändi osaamme olla. Joseph [Williams, Toton laulaja] kuuntelimme eri biisejä ja mietimme, mitä hän voisi haluta laulaa ja lopulta päädyimme Hash Pipeen.”

”Mielestäni siinä on parempi melodia. Rakastan myös biisin sanomaa. Halusimme tehdä kappaleelle oikeutta, mutta myös itsemme näköisen. Lisäsimme joukkoon hieman tuttua kitschiämme, jolle he toivon mukaan osaavat nauraa. Kunpa vain pääsisimme samaan huoneeseen, kun he kuulevat sen”, Lukather lisää.

Jäämme siis mielenkiinnolla odottamaan lopputulosta. Alkuperäinen Hash Pipehan kuulostaa tosiaan tältä: