Ensinäyttö: Cola Girl ’98 on Kissan ylistyslaulu ystävyydelle – videolla nähdään maailman karmein talk show

23.2.2023 11:51

Taas olisi uutta Kissaa tarjolla! Tempaudu välittömästi rokettirollin pyörteisiin yläpuolelta uuden Cola Girl ’98 -videon avustuksella. Tämä onkin todella uunituore video, sillä tuotos tiettävästi valmistui ihan pari tuntia sitten torstaiaamuna. Saman tien sitten Soundin sivuille ja kaiken kansan nähtäväksi, hyvä!

Kissa kertoo, että hurtin kappaleen ja videon taustalla on aito halu ylistää ystävyyden voimaa.

”Joo me osataan rokata, mutta on meillä hallussa isosti myös toi pop. Romanttinen rakkaus ei oo ainut tapa kokea rakkautta. Joskus ystävyys on kestävämpää, ja siinä voi olla enemmän syvyyttä. Tää uusi single kertoo ystävyydestä sekä ihmisenä kasvamisen kivuista”, Kissan keulakuva Günter Kivioja kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

”Myyttinen kuva yksinäisestä, ihmeitä tekevästä taiteilijanerosta ei ole kestänyt aikaa. Täydellinen styge on usein ryhmätyön tulosta. Liisa Tanin tuottamalla kappaleella Cola Girl ’98 kuullaan jousissa sellisti Jaakko Kulo sekä viulussa ja alttoviulussa Pambikalliosta tuttu Pauliina Koivusaari. Jousisovitukset ovat Tanin sekä Antti Vuorenmaan käsialaa. Perkussiosoittimia paukuttaa Riku Leiniäinen.”

Frans Nybackan ohjaama video päättyy suorastaan kutkuttavaan cliffhangeriin, saapa nähdä miten tarina aikanaan jatkuu. Jatko-osa on tiettävästi tiedossa vielä lähikuukausina.

Kissan keikka-aikataulu näyttää kevään osalta seuraavalta:

Kissa + Teksti-TV 666 Pizza-tour 2023
3.3. Tavastia, Helsinki
4.3. Klubi, Tampere
10.3. Logomo, Turku
11.3. Sammiosali, Lahti
17.3. Kerubi, Joensuu
18.3. Lutakko, Jyväskylä
24.3. Totem, Lappeenranta
+
Kissa – Apinalinna-tour 2023
12.5. West Coast Billiard, Kokkola
13.5. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
+ lisää päiviä ilmoitetaan kevään aikana

Lisää luettavaa