Ensinäyttö: Death Hawksin uusi Humanoids-video kertaa kaksi!

Psykedeelisellä ja rupisella Death & Decay -albumilla viime vuonna hurmannut tamperelainen boogiekrautrockbändi Death Hawks on julkaissut ensimmäisen näytteen tulevalta kakkoslevyltään.

Humanoids-biisin video on ylistys ihmisruumiille. Pääosassa ovat kaunis tanssija ja lihaksiaan hidastetuissa kuvissa pullistelevat bodaajat. Varsin lihaksikas on myös uusi, aiempaa raskaampi Humanoids-biisikin, jossa laulun hoitaa poikkeuksellisesti nokkamies Teemu Markkulan sijaan yhtyeen basisti Riku Pirttiniemi. Videon on ohjannut Otto Kylmälä.

Ihan kuin tässä ei olisi tarpeeksi, on tänään samaiseen biisiin julkaistu toinenkin video. Ruotsin-kiertueella kuvattu video toimii samalla maistiaisena tekeillä olevasta kiertue-elokuvasta.

Humanoids-single on julkaistu tänään digitaalisesti ja bonukseksi on tuupattu Randy Barracudan tekemä remix (kuuntele Spotifyssa). Death Hawksin kakkosalbumi ilmestyy toukokuussa. Sitä ennen bändi starttaa kevätkiertueen, jonka illoista osassa pääbändinä on ruotsalainen Graveyard.

Death Hawksin kiimaista livemeininkiä pääsee todistamaan näillä keikoilla:

17.4. Klubi, Turku (+Graveyard)
18.4. Klubi, Tampere (+Graveyard)
19.4. Tavastia, Helsinki (+Graveyard)
20.4. Lutakko, Jyväskylä (+Graveyard)
8.5. YO-Talo, Tampere (+Räjäyttäjät)
9.5. Henry’s Pub, Kuopio
10.5. 3″ Tuuman Kuppila, Raahe
11.5. Nuclear Nightclub, Oulu
18.5. Klubi, Turku (+Räjäyttäjät)
30.6. Tuska Festival, Helsinki
12.7. Plantaasi, Varkaus