Ensinäyttö: Keskisormea kauneusihanteille – ”Annetaan monimuotoisuuden kukkia”, sanoo Of Wild

Indietulokas Of Wild esitteli toisen singlensä toukokuussa, ja nyt kappaleeseen on tehty myös musiikkivideo. Katso yhtyeen itsensä ja Kristian Karvisen toteuttama Honeys-video yläpuolelta. Varsin viileää ja maalauksellista kuvastoa on tarjolla!

Hyvän mielen kesäbiisin tekstissä on syvällisempi ulottuvuus. Yhtye kertoo, että kappaleen idea on oikeastaan heiluttaa keskisormea kaikenlaisille valmiiksi kirjoitetuille kauneusihanteille, jotka aiheuttavat turhia ulkonäköpaineita. Kaksikko kiteytti teeman karvoihin, mutta todellisuudessa kyse on paljon laajemmasta ilmiöstä.

”Kauneusihanteet kaipaavat kipeästi päivitystä. Tai oikeastaan mitään ihanteita ja kirjoittamattomia sääntöjä niihin liittyen ei saisi olla ollenkaan. Monimuotoisuuden pitäisi antaa kukkia rauhassa – ollaan sellaisia kun ollaan”, duo kommentoi.

“Omilta teinivuosilta on jäänyt mieleen Suosikki-lehden Bees & Honey -palsta, jossa teinitytöt huolestuneina kysyivät: ‘Dear Eki, olen x cm pitkä ja painan x kg, ovatko mittani ok?’ Ulkonäköpaineet alkoivat jo tuolloin muodostua todella varhaisessa vaiheessa ja tänä päivänä some tuo vielä oman lisänsä kaikkeen.”

Of Wildin muodostavat Jenni Salminen ja Katja Tolonen, jotka tunnetaan aiemmin muun muassa The Wrecking Queens- ja The Lieblings -kokoonpanoista. Yhtyeen keikat on suunniteltu alkavaksi tulevana syksynä. Kokoonpanon Facebook-sivu löytyy täältä ja Instagram-tili täältä.