Ensinäyttö: Micke Björklöf & Blue Strip kertoo maantien kutsusta, johon vastaamisen hinta voi olla kova

8.6.2023 13:17

Soundissa tulee nyt ensi-iltaan Micke Björklöf & Blue Stripin uusi musiikkivideo. Videobiisiksi on valikoitunut kitaristi Lefty Leppäsen kirjoittama Highway Highway, joka kertoo yksinäisyydestä tien päällä, lähtemisen palosta sekä lähes pakkomielteisestä tarpeesta päästä maantielle henkilökohtaisenkin elämän kustannuksella. Katso Mika Liljan ohjaama video yläpuolelta.

”Tästä tulee mieleeni tarina muusikosta, joka oli niin paatunut reissumies, että omaan kotiinkin piti rakentaa kopio hotelliketjun huoneesta, jotta saa nukuttua,” Björklöf kertoo tiedotteessa. ”Ihan niin pahaksi ei tilanne ole onneksi omalla kohdallani vielä mennyt, vaikka kyllähän biisin tarinasta jotain yhtymäkohtia tunnistankin. Kieltämättä paikoillaan oleminen pidempään on joskus hieman vaikeaa, kun veri vetää tien päälle.”

Kappale on peräisin kokoonpanon Colors of Jealousy -albumilta. Yhtyeen 30-vuotista uraa juhlistavan levyn kappaleet kertovat elämän laajasta kirjosta: mustasukkaisuudesta, kaipauksesta, paremmasta maailmasta, ihmisyydestä, intohimoista, yksinäisyydestä, vanhenemisesta ja rakkaudesta. Albumi julkaistaan 16. kesäkuuta.

Yhtyeen omat verkkosivut sijaitsevat täällä, ja Facebookista bändin puolestaan löytää tästä osoitteesta. Keikalla orkesterin voi nähdä seuraavan kerran 17. kesäkuuta Kauhavan Puukkobluesissa ha 15.7. Kesävirrat Soi -tapahtumassa Virroilla.

Lisää luettavaa