Ensinäyttö: Miksi ihminen vahingoittaa itseään? Tätä kysyy Darkness Is My Canvas, jonka Bleed-videolla musiikki ja tanssi nivoutuvat kauniisti yhteen

28.5.2024 12:12

Vastikään italialaisen Rockshots Recordsin kanssa diilin tehnyt kotimainen vaihtoehtorockia, progea ja kasaria soundissaan sekoitteleva Darkness Is My Canvas julkaisee tulevana perjantaina uuden Bleed-singlen. Uuden muodon saaneessa vanhassa keikkavakiossa pohditaan, miksi ihmiset – eritoten nuoret ja nuoret aikuiset – vahingoittavat itseään. Kappaleen kirjoitusprosessin aikana solisti Pete Erikintalo haastatteli useita nuoria aikuisia, joilla oli ollut teini-ikäisinä itsetuhoisia ajatuksia ja tekoja, ja nämä tarinat heijastuvat kappaleen lyriikoissa.

Esimakua lokakuussa ilmestyvältä The End Of Times -albumilta tarjoavan kappaleen kylkeen on tehty musiikkivideo, jonka ohjauksesta ja pääteemoista vastaava Anita Emphis myös tähdittää videota. Video saa nyt ensiesityksensä Soundissa ja sen pariin pääset tuosta ylempää.

”Olemme sitä mieltä, että tanssi ja musiikki nivoutuvat videolla kauniisti yhteen. Olemme työskennelleet Emphisin kanssa myös aiemmin, ja joka kerta lopputulos on ollut henkeäsalpaava”, yhtye kiittelee.

Darkness Is My Canvasin voi nähdä tulevana lauantaina 1.6. Nurmijärven Rock & Bowl II -tapahtumassa. Helsingin Lepakkomiehessä yhtye esiintyy puolestaan 26.6.

Lisää luettavaa