Ensinäyttö: Särkyneet kertoo, millaista on olla kateellinen kaikille – sanoitukset juontuvat klassikkokirjasta ja Temptation Islandista

19.1.2023 14:07

Särkyneet julkaisee perjantaina 20. tammikuuta uuden singlen nimeltä Kateellinen kaikille. Soundissa tulee nyt ensinäyttöön tähän biisiin tehty, hivenen yllättävästi osittain pesäpalloaiheinen musiikkivideo. Katso Mikko Koistisen ohjaama teos yläpuolelta!

Kateellinen kaikille on toinen single tulevalta Minkä mä sille voin -ep:ltä. Tämä tuotos julkaistaan 3. helmikuuta. Edellinen sinkkubiisi Tyttö minkä teit ilmaantui kuultavaksi viime syksynä.

”Kappale kulki pitkään työnimellä Pixies, joten sen musiikillisia inspiraation lähteitä ei ole vaikea arvata. Lyriikkaan se on taas saanut innoituksensa Elena Ferranten kirjasta Hylkäämisen päivät sekä Temptation Island -sarjan kymmenennestä tuotantokaudesta”, laulaja-lauluntekijä Milla Härmä kertoo uudesta biisistä.

Särkyneet pitää majaa Facebookissa täällä ja Instagramissa täällä. Orkesterilla ei ole tällä hetkellä keikkoja kalenterissa, mutta epäilemättä niitä ep:n myötä vielä ilmaantuu. Laittakaa siis somesivut seurantaan, siellä niistä kerrotaan!

Lisää luettavaa