Ensinäyttö: Stina Girsin keulittaman Unén-metalliyhtyeen Black Heart on kappale toksisesta suhteesta ja ohjien omiin käsiin ottamisesta

24.8.2023 09:44

Idols-ohjelmasta aikoinaan musiikkiuralleen vauhtia hakenut laulaja Stina Girs laski pop-viitan harteiltaan ja liittyi melodista modernia metallia soittavaan Unén-yhtyeeseen. Yhtye julkaisee tulevana perjantaina uuden Black Heart -singlen, joka on ensimmäinen yhtyeen uudistuneella kokoonpanolla julkaistu täysin oma biisi.

Black Heart oli ensimmäinen biisi, johon sain työstettäväksi tekstin ja laulumelodian. Jo pidemmän aikaa mielessä oli pyörinyt otsikko ’black heart’ ja kun kuulin biisin, se sopi siihen täydellisesti. Kappale kertoo myrkyllisestä suhteesta, jossa narsistinen henkilö ohjailee ja määrää suhdetta. Mutta viimein on aika ottaa ohjat omiin käsiin ja nousta häntä vastaan”, kommentoi Girs.

Kappaleen kylkeen on tehty Pete Wellingin ohjaama, kuvaama ja leikkaama video, joka saa nyt ensiesityksensä Soundissa. Perinteinen soittovideo on kuvattu Helsingin Kruunuvuorenrannassa sijaitsevan Säiliö 468:n persoonallisissa puitteissa.

Lisää luettavaa