Ensinäytössä omien sanojensa mukaan Nuori ja nälkäinen Tammela 33100

Soundin ensinäytössä oodi itselle kymmenen vuoden taakse.
8.11.2017 12:18

Tampereelta tuleva (kuten fiksuimmat osasivatkin postinumeron ja kaupunginosan perusteella päätellä) Tammela 33100 on avioparin Jaani ja Annaleena Haapasalon muodostama poprock-yhtye, jonka uusi Nuori ja nälkäinen -video saa ensiesityksensä nyt Soundissa.

Singlen virallinen ilmestymispäivä on huomenna 9.11. ja samana iltana Tammela 33100 juhlistaa singlen julkaisua tamperelaisessa Jack The Rooster -ravintolassa.

”Biisissä piikitellään kieli poskella kaikille niille parikymppisille, jotka paikkaavat kokemattomuutensa valtavalla itsetunnolla”

Nuori ja nälkäinen on rakkauskirje itselleni reilun kymmenen vuoden taakse, huolettomaan aikaan ennen ruuhkavuosia. Kohtalaisen nuoriahan tässä ollaan edelleen, mutta ei aina ihan siltä tunnu, kertoo yhtyeen laulaja Jaani Haapasalo.

– Samoin biisissä tietysti piikitellään kieli poskella kaikille niille parikymppisille, jotka paikkaavat kokemattomuutensa valtavalla itsetunnolla. Ja siinähän ei ole mitään vikaa, itsevarmalla asenteella pääsee yllättävän pitkälle – vaikka avaruuteen saakka!

Video on Turun AMK Taideakatemian opiskelijoiden käsialaa. Nuori ja nälkäinen tulee löytämään paikkansa tammikuun lopussa ilmestyvältä Valoa kohti -pitkäsoitolta.

Lisää luettavaa