Ensisoitto: Amoral-johtaja Ben Varonin luotsaaman Oceanhoarsen uutuus on takuuvarma valinta melodisen metallin ystäville

Kun yksi tarina loppuu, toinen alkaa. Amoral-yhtye soitti viimeisen keikkansa viime vuoden tammikuussa, ja nyt bändin primus motor Ben Varon toimii Oceanhoarse-orkesterin kimpussa. Soundin sivuilla nostetaan tällä päivämäärällä esille yhtyeen kolmas single Waves, joka on nimensä mukaisesti ilahduttavan raskasta kitaravallia maaliin saakka. Kuuntele alempaa.

”Joka keikalla tätä soittaessa tulee taatut kylmikset. Tuntuu kuin kuorruttaisi paloletkulla piparitaloa hidastettuna”, kertoo rumpali Oskari Niemi tiedotteessa.

”Waves on meidän tähän mennessä raskain ja eeppisin biisimme, joka iskee suoraan jofaan. Itsekään ei meinaa pysyä lavalla pystyssä, kun mannerlaatan kokoinen pääriffi tuuttaa kuumaa laavaa suoraan tajuntaan”, laulaja Tommy Tuovinen lisää.

Oceanhoarsen voi nähdä seuraavan kerran keikalla Jyväskylän Katseessa 27.4. ja Kuopion Ottopojassa 28.4. Festaririntamalla bändi konsertoi kesän mittaan Kotkan Dark River -festareilla ja Tampereen Saarihelvetissä elokuussa. Lisätietoja kokoonpanon tekemisistä löytyy esimerkiksi täältä.