Entinen Anthrax-vokalisti vaikeuksissa: tunnusti pahoinpidelleensä kaksi esiintymistään arvostellutta vanhusta

AOP

Thrash-jyrä Anthraxissa vuosina 2007-2009 laulanut Dan Nelson on joutunut vaikeuksiin lain kanssa, raportoi Metalsucks. Mies tunnusti syyllistyneensä kahteen pahoinpitelyyn elokuussa 2019 Queensissa, New Yorkissa.

43-vuotias Nelson oli raporttien mukaan käynyt James Paolinon, 74, ja Philip Falconen, 73, kimppuun miesten kritisoitua laulajan humalaista esiintymistä LaGuardian lentokentän läheisyydessä sijainneessa hotellissa.

Paolinon kertomuksen mukaan hän oli törmännyt Nelsoniin hississä ja maininnut illan näyttäneen olleen solistille melkoisen rankka. Tästä suivaantunut Nelson potki ja löi uhriaan monta kertaa pään alueelle. Falcone yritti rauhoitella muusikkoa, mutta sai oman osansa tämän raivosta.

Nelson kävi ilmiantamassa itsensä viikko välikohtauksen jälkeen poliisille. Häntä syytettiin yhdestä toisen asteen pahoinpitelystä, jonka uhri on 65-vuotias tai vanhempi, sekä yhdestä pahoinpitelystä ja edesvastuuttomasta vammojen tuottamisesta.

Nelson myönsi syyllisyyteensä kaikkiin syytekohtiin 17. tammikuuta järjestetyssä kuulemisessa. Tuomio julistetaan huhtikuun 3. päivä.