Entinen Blink-182-laulaja palkittiin vuoden UFO-tutkijana – kertoo julkaisevansa ”jotain mullistavaa” seuraavien 60 päivän aikana

Kuvakaappaus UFO-verkkosivu Open Minds TV:n videolta

Uutisoimme viime vuoden lokakuussa Wikileaks-paljastuksesta, jonka mukaan Blink-182:n laulaja-kitaristi Tom DeLonge tarjosi tietojaan UFOihin liittyen presidenttiehdokas Hillary Clintonin kampanjapäällikkö John Podestalle. Nyt maapallon ulkopuoliseen elämään keskittynyt verkkosivusto ja Youtube-kanava Open Minds TV on palkinnut DeLongen vuoden 2017 UFO-tutkijan tittelillä.

Wikileaksin paljastamissa sähköposteissa DeLonge kertoi haluavansa esitellä Podestalle kaksi erittäin tärkeää henkilöä, jotka työskentelevät heidän “arkaluonteisen aiheensa parissa”. DeLonge on sittemmin kertonut uskovansa, että Wikileaksin tekemät paljastukset auttavat häntä todistamaan UFOjen olemassaolon.

Youtube-kanava Open Minds TV:n julkaisemalla kiitosvideolla nykyisin Angels & Airwaves -yhtyeessä vaikuttava DeLonge kertoo olevansa hyvin samanlainen kuin kaikki muutkin UFO-intoilijat. DeLonge kertoo videolla viettäneensä omien sanojensa mukaan 20 vuotta lukien yötä myöten muun muassa Roswellista, natsien rakentamista aluksista, Antarktiksesta, Marsista ja kuun pimeästä puolesta.

– Kiitos että annatte tunnustusta tekemälleni kovalle työlle meitä kaikkia koskevaan aiheeseen, josta te kaikki olette hyvin intohimoisia – niin kuin minäkin, DeLonge kuvailee kiitosvideolla.

DeLongen mukaan miehen pari viimeisintä vuotta ovat olleet hullua pyörremyrskyä. Hänen mukaansa on paljon asioita, joista hän ei voi vielä kertoa ja sanoo useiden ihmisten epäilleen hänen toimiaan.

DeLonge kertoo myös aikovansa paljastaa ”jotain mullistavaa” ”seuraavien noin 60 päivän aikana”, mutta tarvitsevansa tähän muiden UFO-harrastajien tuen. Mies ei kuitenkaan pysty paljastamaan mitä hänen julkistuksensa koskee.

– Se julkistus tulee olemaan paljon suurempi asia, kuin miltä se pintapuolisesti näyttää. Tarvitsen teidät mukaan tälle matkalle. Jos liitytte mukaani, siitä tulee melko fantastista, DeLonge kertoo salamyhkäisesti.