Entinen Dream Theater -rumpali väittää, että häntä ei varoitettu etukäteen Mike Portnoyn paluusta – ”Se tapahtui silmänräpäyksessä”

23.1.2024 21:27

Entinen Dream Theater -rumpali Mike Mangini sanoo Chris Akin Presents… -podcastin haastattelussa, että ei saanut etukäteen varoitusta alkuperäisrumpali Mike Portnoyn paluusta. Dream Theater tiedotti Portnoyn paluusta kokoonpanoon viime vuoden lokakuussa.

”Se tapahtui silmänräpäyksessä. Mutta se oli vähän kuin… kala nousee vedestä silmänräpäyksessä, mutta se on uinut sitä ennen jo jonkin aikaa. Missä kala oikein oli? Miten vain”, Mangini sanailee.

”Se, miksi asian käsittely oli minulle helppoa — hyvin helppoa — [johtui siitä, että] tuumin: ’Ahaa, okei. Selvä juttu. Alkuperäinen kaveri on palannut bändiin.’ Tajusin sen. Minun ei tarvinnut tuskailla asian kanssa. Totesin vain tilanteen ja ajattelin, että ’okei.'”, Mangini sanoo. ”Enkä tiedä oliko se intuitiivista, vaistomaista tai älyllistä… mutta minulla on ollut monta juttua odotustilassa jo useamman vuoden  — uusien kirjojen julkaisua, opetusta. Oma kehitykseni riippuu paljon muiden opettamisesta ja ihmisten kanssa puhumisesta. Jossain vaiheessa näen koko kuvan ja tiedän mitä en kykene tekemään, ja se inspiroi minua.”

”Mutta vastatakseni kysymykseesi, sain puhelun ja ymmärsin sen sisällön, ja sanoin: ’Okei, julkaistaan yhteinen lausunto.'”, Mangini jatkaa. ”Seuraavana päivänä join kahvia kammiossani, katselin tehtävälistaani ja mietin: ’Miten hoidan tämän homman? Minun täytyy fiksata tuo tai tehdä tämä. Minulla on paljon tehtävää.’ Studioni oli rempattavana, siellä oli paljon kaikenlaista korjailtavaa. ’Annetaan kaiken vain tapahtua ja tehdään nämä asiat pois alta ensin.’ Se oli minun tapani lähestyä tätä juttua.”

Mangini ei ole omien sanojensa mukaan kuitenkaan kanna kaunaa yllättävästä syrjäyttämisestään.

”Ensinnäkin, en tiedä koko kuvioita”, rumpali sanoo. ”En tiedä mitä on tarkalleen ottaen tapahtunut. Enkä anna itseni edes ajatella koko juttua. Ihmiset tekevät päätöksiä ja kunnioitan sitä. Sellaista se vain on.”

Lisää luettavaa