Entinen Megadeth-kitaristi kehuu tapaa, jolla yhtyeen potkut saanut basisti David Ellefson hoiti seksivideoskandaalinsa

12.2.2022 19:17

Entiseltä Megadeth-kitaristi Chris Polandilta kysyttiin mielipidettä David Ellefsonille basistin pestin maksaneeseen seksivideokohuun. Rocking With Jam Manin haastattelussa etäyhteyden päästä vieraillut kitaristi ei pidä Ellefsonin saamia potkuja reiluina.

”Jos olisimme 80-luvulla, Davea taputeltaisiin tapahtuneen johdosta selkään”, Poland sanoo. ”Se on cancel-kulttuurin tekosia. Mutta tiedätkös mitä? [Megadeth-luotsi] Dave [Mustaine] on nykyään uskossa. Ehkä se ei tuntunut hänestä oikealta. En tiedä. Dave Ellefsonkin on uskossa. Sitä tulisi antaa anteeksi ja unohtaa, ja hän ei ilmeisesti voinut tehdä niin. Mutta se on hänen asiansa.”

”Tiedätkö mitä?” Poland jatkaa. ”Me kaikki olemme syntisiä jos nyt niikseen tulee.”

Polandin mukaan koko kohu oli ylimitoitettu.

”En tiedä oletko lukenut Daven kirjoja, mutta ensimmäisessä opuksessaan — luullakseni se oli ensimmäinen, mutta saattoi se olla toinenkin — olin maininnut jo aiemmin, että ennen kuin Dave Ellefson oli alkoholisoitunut huumeaddikti, tiedän hänen olleen varmasti seksiaddikti”, Poland sanoo. ”Epäilin sitä aina, sillä tilanne oli, että ’Jessus, oikeasti? Täytyykö sinun harrastaa seksiä jokaisen näkemäsi naisen kanssa?’ Ajattelin asiaa ja tuumin, että ’Joo, olet täysin raitis. Et ole huumeissa. Teet omaa juttuasi. Sinulla on homma hanskassa.’ Seksijuttu tuli täysin puskista. Hän käsittelee sitä.”

”Hän on aikuinen”, Poland jatkaa. ”Hän tulee olemaan ihan okei. Kaikki ovat jo päässeet siitä yli. Se ei ole mikään iso juttu. Ei ihan oikeasti.”

”Mielestäni hän hoiti sen todella hyvin”, mies päättää.

Megadethistä saamiensa potkujen jälkeen Ellefson on perustanut The Lucid -nimisen yhtyeen, ja kertonut asianajajiensa vähintäänkin valmistelleen kunnianloukkaussyytettä videon vuotanutta tahoa kohtaan.

Lisää luettavaa