Kohun keskelle joutunut Megadeth-basisti David Ellefson sai potkut yhtyeestä – ”Emme tehneet päätöstä kevyesti”

24.5.2021 20:27

Megadeth tiedottaa pitkäaikaisen basistinsa David Ellefsonin saaneen potkut yhtyeestä. Päätös on seurausta Ellefsonin parin viikon takaisesta seksiviesti/-videokohusta, jossa mies lähetteli sopimattomaksi luonnehdittua materiaalia ilmeisesti netissä tapaamalleen naiselle. Naisen väitettiin myös olleen alaikäinen viestittelyn aikana.

Nainen itse vakuutti pian kohun alettua olleensa koko yhteydenpidon ajan täysi-ikäinen ja pitäneen yhteyttä Ellefsoniin täysin omasta tahdostaan.

Ellefson on ollut naimisissa 27 vuotta.

”Ilmoitamme faneillemme, että David Ellefson ei enää soita Megadethissä ja tiemme ovat virallisesti eronneet”, Dave Mustainen allekirjoittamassa lausunnossa kirjoitetaan. ”Emme tehneet päätöstä kevyesti.”

”Vaikka emme tiedäkään kaikkea tapahtumista, mutta se, mikä on toistaiseksi paljastunut yhdistettynä valmiiksi kireään suhteeseen riittää tekemään yhdessä työskentelyn tulevaisuudessa mahdottomaksi.”

Ellefson perusti Megadethin yhdessä Mustainen kanssa vuonna 1983 ja soitti yhtyeessä aina vuoteen 2002 asti. Mies palasi yhtyeen riveihin vuonna 2010.

 

Lisää luettavaa