Megadeth-basistin väitetään houkutelleen alaikäistä seksiin – muusikko kiistää syytökset, myös uhrina pidetty nainen kommentoi

10.5.2021 20:52

Megadeth-basisti David Ellefson joutui viikonlopun aikana vakavien syytösten kohteeksi.

Muusikon yksityinen viestittely vuosi verkkoon ja herätti epäilyt alaikäisen seksiin houkuttelemisesta. Instagram-käyttäjä jakoi sosiaalisessa mediassa sopimattomaksi luonnehdittua materiaalia sisältäviä videopuheluita ja tekstiviestejä, väittäen Ellefsonin häirinneen 17-vuotiasta ystäväänsä.

Ellefson on nyt julkaissut lausunnon, jossa kiistää syytökset jyrkästi ja sanoo, että asioita on ”otettu asiayhteydestään ja manipuloitu mahdollisimman suuren vahingon aikaansaamiseksi”. 27 vuotta naimisissa ollut mies myöntää kommunikoinnin kiusalliseksi, mutta sanoo haluavansa olla mahdollisimman avoin ja rehellinen.

Ellefson jakoi lausuntonsa yhteydessä päivityksen nyt 19-vuotiaalta naiselta, jota epäillään muusikon uhriksi.

”Kyllä, nuo videopuhelut ovat totta, mutta minä tein aloitteen, enkä ole missään vaiheessa ollut alaikäinen vaan koko ajan tilanteen tasalla ollut aikuinen”, nainen kirjoittaa. ”Mitään sopimatonta ei ole tapahtunut ennen tätä. Kaikki tehtiin täydessä yhteisymmärryksessä, en ole uhri eikä minua ole houkuteltu seksuaalisiin tekoihin, sillä olin itse aloitteellinen. Olin vain tarpeeksi naiivi nauhoittaakseni häntä [Ellefsonia] ja jakamalla videon ystäväni kanssa ilman hänen lupaansa. Loppujen lopuksi kaikki tehtiin yhteisymmärryksessä ja verkon välityksellä.”

”En tiedä kuinka tähän pisteeseen päädyttiin, mutta ihmiset jotka haluavat tarkoituksella vahingoittaa häntä ovat jättäneet paljon tietoa pois”, päivitys jatkuu. ”Pyydän kaikkia lopettamaan näiden yksityisten videoiden jakamisen.”

https://www.instagram.com/p/COr6VX8HjmM/?utm_source=ig_embed

Lisää luettavaa