Entinen Skid Row -solisti muutti yhtyeen kappaleen sanoituksia paremmin nykypäivään sopiviksi – ”Todella siistiä, että joku oikeasti huomasi”

11.12.2021 19:42

Niin ne ajat muuttuvat. Sen ovat saaneet huomata muiden ohessa myös lukuisat männä vuosikymmeninä suosiota niittäneet artistit. Monet sanoitukset, jotka takavuosina tuntuivat vielä hyvältä idealta, eivät välttämättä enää nykypäivänä kestä kriittistä tarkastelua. Esimerkiksi Rolling Stones on poistanut yhden tunnetuimmista hiteistään liverepertuaaristaan lyriikoiden arveluttavuuden takia. Eikä Guns N’ Roseskaan ole jo ilmestyessään kohahduttanutta One in a Million -siivua pahemmin livenä viime vuosina soitellut.

Entinen Skid Row -solisti Sebastian Bach on puolestaan päätynyt muuttamaan settilistaansa kuuluvan vanhan kappaleen lyriikoita.

Mies on muovannut yhtyeen vuoden 1989 Sweet Little Sister -kappaleen sanoituksista rivin ”Her friend is doing time for kicking ass on a queer”, muotoon ”Her friend is doing time for knocking over a beer.”

Twitterissä eräs fani äkkäsi tämän ja kiitti laulajaa muutoksesta.

”Homona ja elinikäisenä fanina, joka on nähnyt sinut joka paikassa aina Hammerjacksista NY Steeliin ja Broadway’lle, kiitän sinua Sweet little sisterin sanoitusten muuttamisesta. Sanoilla on väliä! Sinä vittu rokkaat!”

”Niin on. Todella siistiä, että joku oikeasti huomasi”, Bach vastasi.

Lisää luettavaa