”Epäcoolein asia, jota voi pitää metallia soittaessa” – Trivium-kitaristin suunnittelema kitarahihna herättää hilpeyttä ja vihaa

Tästäkin asiasta voi näköjään pahoittaa mielensä.
5.4.2019 13:17

Trivium-nokkamies Matt Heafy julkaisi Instagram-tilillään kuvan kitarahihnoja valmistavan Richterin kanssa yhteistyössä kehittelemästään tuplahihnasta, jonka on tarkoitus jakaa soittimen painoa tasaisemmin molemmille hartioille. Heafy kirjoittaa Instagram-postauksessaan näin:

”Kitarahihnat eivät ole ergonomisia. Se, että muusikko pitää koko uransa painoa ainoastaan toisen epäkäslihaksen/olkanivelen päällä on vahingollista kehon tasapainon kannalta. Tällä signature-hihnalla painoa jakautuu molemmille olkapäille 60/40-suhteessa ja parantaa muusikon elämää tasosta riippumatta.”

Monien kuvaa kommentoineiden mielestä tämä kuulostaa ihan järkeenkäyvältä ja hyvältä idealta. Mutta koska kyseessä on internet ja sosiaalinen media, sai osa kommentoijista luonnollisesti vedettyä tästäkin asiasta herneitä nenäänsä ja kommenttiosioon alkoikin tipahdella myös runsaasti Heafylle nauravia tai suorastaan vihamielisiä reaktioita. Eräs kommentaattori muun muassa totesi, että tuplahihna on ”epäcoolein asia, jota voi pitää metallia soittaessa” ja monien mielestä Heafyn kannattaisi vain suosiolla käyttää kevyempiä kitaroita.

Heafy otti palautevyöryn kuitenkin vastaan huumorilla ja totesi kommentoijille takaisin:

”En ole koskaan nähnyt olkapäiden hyväksi tehdyn hihnan aiheuttavan näin paljon närkästystä. Ihmisten täytyy todella vihata vasenta olkapäätään. Mitä pahaa se on sinulle tehnyt?”

Lisää luettavaa