”Epätoivoiset ajat vaativat epätoivoisia tekoja” – Devin Townsend julkaisi coverin eurodance-hitistä

Progemaestron versio sai myös hyväksynnän itseltään Vengaboysilta.

Devin Townsend on yksi niistä lukuisista muusikoista, joka joutui lopettamaan Pohjois-Amerikan-kiertueensa kesken ja palaamaan kotimaahansa Kanadaan karanteeniin koronavirustilanteen vuoksi. Ahkerana työmyyränä tunnettu Townsend käyttääkin nyt aikansa hiljattain käynnistämänsä Quarantine Projectin parissa, jonka kautta tämä julkaisee uutta tai arkistojen kätköistä löytyvää musiikkia, videoita, podcasteja, livestriimauksia ynnä muuta sekalaista.

Quarantine Projectin tuorein julkaisu onkin sitten sieltä arkistojen syvimmästä päästä, nimittäin Townsendin vuosia sitten tekemä cover eurodance-yhtye Vengaboysin kappaleesta We Like To Party (The Vengabus). Kyllä, luit aivan oikein. Kappaleella laulavat Townsendin Casualties Of Cool -kokoonpanosta tuttu Ché Aimee Dorval sekä monilla Devin Townsend Projectin levyillä mukana oleva Anneke Van Giersbergen.

”Minua on jo vuosia kielletty julkaisemasta tätä, mutta hei… Epätoivoiset ajat vaativat epätoivoisia tekoja”, toteaa Townsend julkaisemansa videon saatteeksi.

Townsend myös pohti Twitterissä, mahtaako hän joutua ottamaan videonsa pois, jos Vengaboys kuulee asiasta, mutta ei hätää: Vengaboys vastasi Townsendin twiittiin ja antoi oman hyväksyntänsä.

”Kunhan laitat videoon linkin alkuperäiseen, meitä ei haittaa”, hollantilaisyhtye kommentoi Townsendille. Hyvä!