Eppu Normaali, Sonata Arctica, Ruusut, Elastinen… – Neljä iltaa -konserttisarjassa juhlitaan elävää kotimaista musiikkia 13 esiintyjän voimin

Eppu Normaali
Harri Hinkka

Liput myynnissä 5.8. alkaen.

Helsingin Bolt Arenalla järjestetään syyskuussa Neljä iltaa -konserttisarja, jossa nähdään läpileikkaus kotimaisen musiikin kärkinimistä. Esiintyjiä on kaikkiaan 13 ja skaalaa löytyy räpistä suomirockin ja indien kautta metalliin.

Konserttisarja käynnistyy 2. syyskuuta metalli-iltamalla, jonka aikana lavalle nousevat Sonata Arctica, Ensiferum ja Korpiklaani. Seuraavana iltana kuullaan tuore kattaus vaihtoehtoista musiikkia, jota tarjoilevat Ruusut, Paperi T ja Khid, Asa & Band sekä The Holy.

Perjantaina 4. syyskuuta juhlitaan vuorostaan suomiräpin ja -popin merkeissä. Esiintymässä nähdään tuolloin Elastinen, Gettomasa, Gasellit ja Nelli Matula. Neljän illan suora päättyy lauantaina 5. syyskuuta Eppu Normaalin ja Leavings-yhtyeen tahdissa.

Neljä iltaa -konsertteihin myydään rajattu määrä lippuja turvallisen konserttielämyksen mahdollistamiseksi. Bolt Arenan katsomoiden ja kentän yleisökapasiteetista on käytössä vain rajoitettu osa, jotta turvavälien pitäminen koko tapahtuman ajan on mahdollista. Liput konsertteihin tulevat Lippupisteessä myyntiin keskiviikkona 5. elokuuta kello 9.

NELJÄ ILTAA 
2.–5.9.2020
Bolt Arena, Helsinki 

KE 2.9.
SONATA ARCTICA, ENSIFERUM, KORPIKLAANI

TO 3.9.
RUUSUT, PAPERI T & KHID, ASA & BAND, THE HOLY

PE 4.9.
ELASTINEN, GETTOMASA, GASELLIT, NELLI MATULA

LA 5.9.
EPPU NORMAALI, LEAVINGS-ORKESTERI

LIPUT
Myynnissä Lippupisteessä ke 5.8.2020 klo 9
– alk. 40,50 EUR (+mahd. toimitusmaksu alk. 1 EUR)
Ostorajoitus 4 lippua / asiakas. Ei varausaikaa.

Aikataulut: ovet klo 16.00, päättyy klo 22.00
Tarkemmat esiintymisajat julkaistaan lähempänä tapahtumaa.
Ikäraja: S / K-18